InteriørOlje
Olje til interiør og møbler
– se alle nydelige farger vi har blandet!

InteriørOlje er i grunnen en Kinesisk treolje, som kommer fra nøttene på tungtreet og har tørkeegenskaper som ingen annen olje kan oppvise. Den penetrerer svært godt inn i treverk og gir en vannavvisende overflate. Oljen er elastisk og med sine små mono kyler veldig penetrerende. Oljen pigmenteres med naturlige pigmenter av Miljømal Fargehandel og Bygningsvernbutikk og vi kan blande nesten i alle farger.

Bærekraft og oppussing på naturens premisser er i vinden om dagen. Vår interiørolje er en ren naturolje for all innvendig trebehandling.

Komplett behandling av ubehandlet treverk i en og samme behandling: Fargesetting, Impregnering, Overflatebehandling. Vår Interiørolje er en olje med unike egenskaper og en slitestyrke som gjør dette produktet spesielt egnet for bruk på møbler, vegger og gulv.

Interiørolje fargeprøve
Interiørolje_prøveboks
Interiørolje prøver

Interiørolje er en type olje som brukes til å beskytte treverk innendørs. Den holder bordplaten fin, og vil beskytte mot søl og slitasje. I tillegg gir den en veldig fin glød til treverket, og forsterker treets naturlige skjønnhet. Oljen kan du få uten farge eller med naturlige fargepigmenter.

Interiøroljen finns i et bredt spektrum av lekre naturlige farger og beskytter mot gulning av treverket. Fargene får frem det naturlige treverket og strukturen.

Velg farge fra vårt utvalg av standardfarger eller så ordner vi gjerne en spesialfarge for deg.

Dekker ca 10-15 m2 pr liter beroende på hvor mye materialet suger til seg.